De ce Floor Confort ?Sistemul Floor Confort reprezinta sistemul electric de incalzire in pardoseala ce se poate aplica in orice domeniu. Acest sistem exista pe piata romaneasca de peste 9 ani. Te intrebi de ce ai alege un astfel de sistem? Pentru ca sistemul ofera numai avantaje, iar dezavantajele nu exista. In randurile ce urmeaza va vom prezenta aceste avantaje pentru a va convinge ca este alegerea potrivita pentru nevoile dumneavoastra.

Confort:

sistem de incalzire sistem devi cu radiatoare

Sistemul traditional de incalzire are nevoie de o diferenta de temperatura de 8 grade pentru a incalzi spatiul intre plafon si pardoseala, in timp ce sistemul Floor Confort are nevoie de doar 4 grade. Sistemul Floor Confort ofera organismului uman tot confortul de care are nevoie, dar ofera si avantajul ca nu creaza curenti de aer ce pot misca particulele de praf din aer.

 

Estetic:
Sistemul se afla sub pardoseala, la suprafata neexistand decat termostatul ce ofera un control facil asupra sistemului. In spatiile mari, ochiul uman este atent la panorama oferita de ferestrele inalte sin u este deranjat de un mic detaliu, cum ar fi termostatul.

Practic:
Montajul sistemului se realizeaza extrem de usor, deoarece acesta nu are nevoie de sapa de grosimi speciale. Astfel, sistemul Floor Confort este flexibil si se incadreaza perfect in grosimea standard a sapei (2-5 cm). In cazul pardoselilor ce nu pot fi inaltate, sistemul Floor Confort ofera solutii eficiente pentru o incadrare intr-o grosime de maxim 1 cm (atat are adezivul pentru placile de gresie) Sistemul Floor Confort nu are nevoie de spatii speciale pentru depozitate, astfel oferind un spatiu mare de utilizat pentru treburile casnice.

Economic:
Sistemul are o optimizare extraordinara, ceea ce inseamna ca sistemul Floor Confort are un consum mult mai redus fata de centrala alimentata cu gaz metan. Datorita faptului ca gazul metan este o resursa naturala (epuizabila) si importata, energia electrica este o sursa inepuizabila datorita faptului ca se produce prin numeroase modalitati. Astfel, de aici putem trage concluzia ca energia electrica este mult mai ieftina decat gazul metan.

Ecologic:
Sistemele Floor confort sunt sisteme ecologice ce folosesc energia electrica ca sursa de alimentare. Avand in vedere ca numai noi putem salva planeta, Uniunea Europeana sustine pe toti cei ce doresc sa foloseasca energii naturale si nu gaz metan sau petrol (energii poluante).

Service:
In comparative cu alte sisteme de incalzire pentru pardoseala existente pe piata, sistemul Floor Confort nu are nevoie de verificari periodice, iar in cazul unor defectiuni, aria pe care se poate intervine este mai mica de 10cm2. Pentru a se putea detecta eventualul defect (strapungeri de cablu) se foloseste o aparatura pe baza de ultrasunete ce depisteaza locul cu exactitate. Kitul de reparatii Floor Confort asigura perfect o functionalitate a cablului ca si inainte de strapungerea cablului. Kitul are o durata de viata cat a sistemului in sine.

 AMASS Integral Solution este o societate romaneasca fondata in anul 1998 si specializata in activitati de consultanta tehnica, management si supervizarea constructilor civile.
AMASS Integral Solutionse incadreaza in principiile generale care stau la baza desfasurarii activitatii de consultanta si constructie, si anume: integritate, profesionalism si fidelitate ...


Nou proiect rezidetial www.bestresidence.ro.

Noi produse Floorconfort vor completa in curand actuala gama.

Oferta Promotionala
reducere de 15% pana la 1 septembrie.

Produsele Floorconfort
- cea mai buna calitate de pe piata
Contact
Soseaua de centura nr. 27, Bucuresti

office@floorconfort.ro

Newsletter
Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail pentru a primi cele mai noi informati.

>>Inscriere Newsletter