Despre noi
 

Suntem o companie romaneasca fondata in 1998, specializata in diverse actiuni de consultanta tehnica, precum si de management si supervizare a constructiilor de tip civil.

Compania noastra detine principii generale ce stau la baza desfasurarii activitatilor de consultanta si constructii, cum ar fii: integritate, profesionalism, fidelitate.

Oferim tuturor clientilor nostri servicii profesionale pentru consultanta necesara in toate etapele unei investii imobiliare: conceptie, pregatire, realizare, exploatare, postutilizare.

De-a lungul timpului, firma noastra a obtinut experienta necesara pentru dezvoltarea tuturor proiectelor, realizand diverse obiective pentru: BNR, Clubul Dinamo, Pro Media, ambasade, precum si alti beneficiari. Proiectele de care ne ocupam au nevoie de un grad mare de profesionalism, precum si de rapiditate in executie.

Ne propunem sa devenim una din companiile autohtone cu garantie pe piata de profil, fiind specializati in managementul proiectelor imobiliare. Cu noi orice proiect imobiliar se poate dezvolta complet.

 

 
Nou proiect rezidetial www.bestresidence.ro.

Noi produse Floorconfort vor completa in curand actuala gama.

Oferta Promotionala
reducere de 15% pana la 1 septembrie.

Produsele Floorconfort
- cea mai buna calitate de pe piata
Contact
Soseaua de centura nr. 27, Bucuresti

office@floorconfort.ro

Newsletter
Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail pentru a primi cele mai noi informati.

>>Inscriere Newsletter