INCALZIRE CONDUCTE

Sistemele Floor Confort destinate incalzirii conductelor, au rolul de a mentine o temperatura stabila a lichidelor din interiorul conductelor sanitare si de apa, indiferent de temperatura exterioara prevenind astfel posibile deteriorari.

Exista doua motive principale pentru a folosi Floor Confort:

- protectie anti-inghet a conductelor
- mentinerea unei temperaturi constante in conducte

Protectia impotriva inghetului reprezinta o necesitate acolo unde exista riscul de inghetare a conductelor sanitare si de apa, evitandu-se astfel degradarea acestora in urma inghetului. Astfel de conducte sunt intalnite in casele vechi cu conducte de apa instalate in pereti sau pe acoperis sau cu conducte exterioare care nu au fost instalate la o adancime destul de mare pentru a permite pastrarea fluiditatii lichidelor.
Sistemul de nostru de incalzire a conductelor, retine deteriorarea cauzata de inghet si mentine fluxul lichidelor cand temperaturile de afara sunt scazute. De asemenea, ajuta la mentinerea temperaturii in conducte si la furnizarea imediata a apei calde.

In interiorul conductelor sau afara

Sistemul Floor Confort poate fi instalat atat in cazul sistemelor de conducte aflate la exterior si interior, cat si in cazul conductelor suspendate sau ingropate. Sistemele Floor Confort de insotire conducte constau in cabluri de incalzire, unitati de control si accesorii pentru instalare.Nou proiect rezidetial www.bestresidence.ro.

Noi produse Floorconfort vor completa in curand actuala gama.

Oferta Promotionala
reducere de 15% pana la 1 septembrie.

Produsele Floorconfort
- cea mai buna calitate de pe piata
Contact
Soseaua de centura nr. 27, Bucuresti

office@floorconfort.ro

Newsletter
Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail pentru a primi cele mai noi informati.

>>Inscriere Newsletter

DEVIINCALZIRE IN PARDOSEALA PROTECTIE LA INGHET PROTEJAREA MONUMENTELOR PATURI CALDE IN ZOOTEHNIE INCALZIRE TERENURI SPORTIVE