PROTEJAREA MONUMENTELOR - SIGURANTA SI EFICIENTACalitatea sistemelor de incalzire in pardoseala face ca acestea sa poata fi folosite in numeroase incaperi, putand fi utilizate ca sisteme unice de incalzire sau ca o sursa suplimentara. Datorita calitatii de proiectare a acestor sisteme, pierderile de caldura sunt minime iar confortul vizitatorilor dintr-un monument fiind unul admirabil.

Componente:
banda de fixare, cablu incalzitor, termostat perete, tablou comanda.

Alimentare:Alimentarea se face la o sursa de 220V. Fiecare cablu incalzitor este alimentat de un circuit independent monofazic cu sectiuni ale conductorilor similari cu a unui circuit de priza.

Comanda :
Pentru utilizarea unui sistem de incalzire in pardoseala, se folosesc comenzi automatizate realizate prin intermediul senzorilor de aer sau cu ajutorul unui termostat de perete. In momentul in care temperatura mediului ambient se modifica, indiferent ca aceasta creste sau scade, sistemul porneste sau opreste alimentarea cablurilor incalzitoare. Unul dintre avantajele acestui sistem il reprezinta distributia caldurii in pardoseala intr-un mod uniform si controlat de un termostat, ce duce la o economie de energie de 10-20%.

Montarea: montarea se face simplu, sistemul ingropandu-se in grosimea sapei de pardoseala de maxim 4 cm. Se poate monta sub orice tip de pardoseala .

Garantie: Sistemul beneficiaza de garantie de 10 ani de la punerea in functiune.

Durata de viata:Durata de viata este una extinsa, perioada ce se poate asemana cu durata de viata a cladirii in care este instalat sistemul.

Zone de intrebuintare : Acest sistem poate fi montat in cladiri civile, monumente, biserici, piscine, etc..
Nou proiect rezidetial www.bestresidence.ro.

Noi produse Floorconfort vor completa in curand actuala gama.

Oferta Promotionala
reducere de 15% pana la 1 septembrie.

Produsele Floorconfort
- cea mai buna calitate de pe piata
Contact
Soseaua de centura nr. 27, Bucuresti

office@floorconfort.ro

Newsletter
Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail pentru a primi cele mai noi informati.

>>Inscriere Newsletter


INCALZIRE IN PARDOSEALA PROTECTIE LA INGHET INCALZIRE CONDUCTE PATURI CALDE IN ZOOTEHNIE INCALZIRE TERENURI SPORTIVE