INCALZIRE TERENURI SPORTIVEÎncălzirea solului pentru terenurile sportive
Floor Confort va pune la dispozitie solutii pentru a extinde perioada de utilizare a terenurilor sportive, acoperite cu gazon. Prin instalarea cablurilor de incalzire sub gazonul terenurilor de fotbal sau golf, suprafata va fi gata cu doua luni inaintea suprafetelor neincalzite. De asemenea, terenurile pot ramane deschise pana la inceperea iernii datorita mentinerii unei temperaturi potrivite ce permite regenerarea eficienta a gazonului.

Doar trei saptamani pana cand gazonul este gata de joc!
Unul dintre avantajele cablurilor Floor Confort il reprezinta instalarea acestora care se poate face atat pe straturi de iarba deja existente cat si in momentul instalarii unui nou gazon. Cablurile de incalzire se instaleaza la o adancime de 25-30 cm sub nivelul solului, distanta optima ca radacina gazonului sa se dezvolte in conditiile necesare. Sistemul de incalzire va pastra la nivelul radacinilor gazonului temperatura cuprinsa intre 6 si 10 grade Celsius, in asa fel incat solul va fi cald si moale.

In cazul stadioanelor de mari dimensiuni, puterea electrica necesara alimentarii cablurilor, poate fi simplu de accesat. Se poate modifica destul de usor instalatia electrica pentru a putea fi accesata puterea necesara pentru folosirea cablurilor de incalzire in momentul in care nu este folosita instalatia de nocturna.

In timpul primaverii, cablurile de incalzire vor fi activate in jur de 6 saptamani pentru dezvoltarea radacinilor si prevenirea distrugerii gazonului.

Alegerea produsului:
Pentru a face cea mai potrivita alegere in ceea ce priveste tipul de cablu si automatizarea caracteristica, va rugam sa ne contactati.

 Nou proiect rezidetial www.bestresidence.ro.

Noi produse Floorconfort vor completa in curand actuala gama.

Oferta Promotionala
reducere de 15% pana la 1 septembrie.

Produsele Floorconfort
- cea mai buna calitate de pe piata
Contact
Soseaua de centura nr. 27, Bucuresti

office@floorconfort.ro

Newsletter
Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail pentru a primi cele mai noi informati.

>>Inscriere Newsletter


INCALZIRE IN PARDOSEALA PROTECTIE LA INGHET INCALZIRE CONDUCTE PROTEJAREA MONUMENTELOR PATURI CALDE IN ZOOTEHNIE