PRODUSE

 

Cabluri si covorase

Cabluri de încălzire - FloorconfortTM

Covoraşe încălzitoare FloorconfortTM
Accessorii
Control
Floorconfort™ - Termostate de perete
Floorconfort™ - Termostate pentru aplicaţii la exterior
Control la distanta
WEB•HOME™
Floorconfortreg™ 130

 floorconfortmat DSVF photo 300 Termostatele din gama FloorConfortRegT 130 se utilizeaza pentru montarea pe perete. Solutiile constructive se refera la tipurile de conexiuni utilizate de senzori. Termostatul este un termostat de 16 A.

Acest tip de termostat se poate gasi in 3 variante:

- FloorConfortRegT 130 cu senzor pentru pardoseala
- FloorConfortRegT 131 cu senzor pentru un ambient integrat
- FloorConfortRegT 132 cu senzor pentru un ambient si o pardoseala integrate

 
 
Floorconfortreg™ 530

floorconfortmat DTIF photo 300 Termostatele de tip FloorConfortRegT 530 se utilizeaza pentru o montare in interiorul peretelui. Tipurile constructive se refera la tipurile de conexiuni utilizate de senzori.

Acest model de termostat se poate regasi in 3 variante:

- FloorConfortRegT 530 cu senzor pentru pardoseala
- FloorConfortRegT 531 cu senzor pentru un ambient integrat
- FloorConfortRegT 532 cu senzor pentru un ambient si o pardoseala integrate

Floorconfortreg™ 535

floorconfortmat DTIF photo 300 Termostatul FloorConfortRegT 535 reprezinta un termostat digital ce poate integra 3 caracteristici in 1 singura: senzor pentru pardoseala, de ambient si o combinatie intre acestea.

Acest model de termostat poate fi setat la o temperatura maxima, ceea ce ii confera posibilitatea de a fi utilizat in incaperi cu pardoseala din lemn, dar poate fi folosit la o temperatura minima, astfel incat podeaua unei bai sa fie mentinuta la o temperatura apta de a asigura tot confortul necesar. Certificatul IP 31 ne comunica faptul ca termostatul poate fi folosit atat in bai, cat si in alte incaperi cu un nivel de umezeala ridicat.

Floorconfortreg™ 550

floorconfortmat DTIF photo 300Termostatul FloorConfortRegT 540/550 este o unitate 2 in 1 ce controleaza sistemul de incalzire printr-o combinatie dintre temperatura si regulatorul de timp programabil. Astfel se obtine un sistem cu un consum mic de energie, dar care asigura un confort optim.