PRODUSE

 

Cabluri si covorase

Cabluri de încălzire - FloorconfortTM

Covoraşe încălzitoare FloorconfortTM
Accessorii
Control
Floorconfort™ - Termostate de perete
Floorconfort™ - Termostate pentru aplicaţii la exterior
Control la distanta
WEB•HOME™
Floorconfortreg™ 316

 floorconfortmat DSVF photo 300 Modelul de termostat FloorConfortRegT 316 este un termostat utilizat pentru numeroase aplicatii si care se poate folosi atat in interior, cat si in exterior. Intervalul de temperatura la care se poate folosi este cuprins intre -10 C si 50 C, iar valorile minima si maxima sunt reglabile. Acest model de termostat se monteaza pe sina de tip DIN si este comandat de un senzor cu fir NTC.

 
 
Seria Floorconfortreg™ 330

floorconfortmat DTIF photo 300Seria FloorConfortRegT 330 contine 5 termostate pentru a fi folosite pentru intervale de temperatura diferite, in functie de aplicatiile pentru care sunt folosite.

- pentru temperaturi cuprinse intre -10 C si 10 C; este des folosit pentru protectia impotriva inghetului
- pentru temperaturi cuprinse intre 5 C si 45 C; este folosit pentru sistemele de incalzire prin pardoseala
- pentru temperaturi cuprinse intre 15 C si 30 C; este folosit pentru incalzirea incaperilor utilizand un senzor de ambient inlocuindu-l pe cel cu fir
- pentru temperaturi cuprinse intre 30 C si 90 C; se foloseste pentru a incalzi conductele care necesita o temperatura minima pentru ca lichidele sa treaca fara a exista probleme
- pentru temperaturi cuprinse intre 60 C si 160 C; se foloseste pentru a incalzi conductele care necesita o temperatura minima pentru ca lichidele sa treaca fara a exista probleme. Acest model se utilizeaza in zonele cu temperaturi ridicate.

Floorconfortreg™ 610

floorconfortmat DTIF photo 300 FloorConfortRegT 610 reprezinta un termostat digital ce detine 3 caracteristici intr-una singura: senzor pentru pardoseala, senzor de ambient, dar si o combinatia intre acestea.

Acest termostat ofera posibilitatea de a fi setat la o temperatura maxima, ceea ce inseamna ca poate fi folosit in incaperi cu pardoseala din lemn, dar si la o temperatura minima pentru ca podeaua unei bai sa fie mentinuta la o temperatura minima ce asigura tot confortul necesar. Certificatul IP 31 confirma faptul ca acest termostat poate fi utilizat in bai, dar si in alte incaperi cu un nivel de umiditate ridicat.

Floorconfortreg™ 850

floorconfortmat DTIF photo 300FloorConfortRegT 850 este folosit in diverse aplicatii externe, la nivelul solului sau ale acoperisului (dispune de 1-4 senzori). Acesti senzori digitali sunt senzori inteligenti ce pot transmite termostatului informatii cu privire la nivelul umiditatii si a temperaturii, fapt ce ofera tot confortul necesar sistemului de incalzire.